post featured image
lijn

BMT installeert stationaire BMT-CAFS installatie in parkeergarage Amsterdam

Bij een van onze klanten in Amsterdam heeft de organisatie de risico’s van een brand in ondergrondse parkeergarage geinventariseerd.

Vanwege het potentiële gevaar van brand  is er een risicoinventarisatie gedaan met betrekking tot de locatie om de continuiteit van het bedrijfsproces en de werknemers te borgen.  In samenwerking met BMT Fire & Rescue is er een plan van aanpak ontwikkeld welke er voor zorgt dat er veilig en verantwoord kan worden opgetreden tijdens het ontstaan van brand. De veiligheid van de Emergency Responders staat voorop vanaf moment van alarmeren tot uiteindelijk meester zijn van het incident.

Het hoofddoel van deze aanpak is om het vuur zo snel mogelijk te stabiliseren/onder controle te krijgen zodat binnen de ontwikkelde procedure het voertuig veilig uit de garage kan worden getransporteerd.

Uiteindelijk wordt hier continuiteit van het bedrijf gegarandeerd.

Een van de middelen die is aangeschaft  is een stationaire BMT CAFS-installatie voorzien is van VS FOCUM schuimvormend middel om de responders veilig en verantwoord te kunnen laten optreden.
Een afdekdeken zorgt voor het ‘ kopen van tijd ‘ gedurende inzet.

Vervolgens wordt het afgedekte voertuig met behulp van een First-Mover (VTN Veiligheidstechniek Nederland) snel uit de parkeergarage gereden en overgedragen aan de Brandweer.

 

Actueel

BMT Innovatieplein op eRIC 2024

Lees verder

BMT installeert stationaire BMT-CAFS installatie in parkeergarage Amsterdam

Lees verder

BMT Fire & Rescue Benelux dealer voor FFS Big Flow systemen

Lees verder
lijn