post featured image
lijn

BMT Fire & Rescue Benelux dealer voor FFS Big Flow systemen

BMT Fire & Rescue is exclusieve dealer van FFS Fire Fighting blussystemen

Fire Fighting Systems AS (FFS) biedt samen met BMT – IFFS innovatieve water, schuim en slangsystemen die inzetbaar zijn voor diverse toepassingen bij o.a. Brandweer, Raffinaderijen, Tankparken, Opslagfaciliteiten ect.

De geschiedenis van FFS reikt terug tot 1998, toen het bedrijf begon als leverancier voor de scheepvaartindustrie. Door producten te ontwerpen die voldoen aan de strenge eisen van maritieme omgevingen, zoals corrosiebestendigheid, een robuust ontwerp en gebruiksgemak, kunnen ze uitstekende prestaties en betrouwbaarheid garanderen, zelfs bij landtoepassingen.

single-content-image

Een typisch systeem bestaat meestal uit pompen, bluswatermonitoren en een geavanceerd regelsysteem. Daarnaast kunnen er aanvullende componenten zoals kleppen en schuimbijmengapparatuur worden toegevoegd. Deze componenten, zoals bluswatermonitoren, kunnen zowel permanent worden geïnstalleerd als worden gemonteerd op mobiele systemen. Het vermogen van een bluswatermonitor kan indrukwekkend hoog zijn, met een capaciteit van meer dan 80.000 liter per minuut (22.000 gallons per minuut).

content image leftcontent image right

Mobiele Brandblusmonitoren

FFS biedt een reeks mobiele brandblusmonitoren die speciaal zijn ontworpen voor effectieve brandbestrijding op het land. Deze krachtige monitoren zijn in staat om indrukwekkende capaciteiten te bereiken, met een debiet dat >80.000 liter per minuut (22.000 gallons per minuut) kan overschrijden.

single-content-image

Pomp Skids

FFS biedt in-house ontworpen en gemaakte pompen met driverpakketten.

single-content-image

Mobiele pompunits

FFS heeft mobiele pompunits (MPU) ontwikkeld voor bosbranden en andere toepassingen waarbij kleine, lichtgewicht units met hoge prestaties nodig zijn.

content image leftcontent image right

Video

Actueel

BMT Innovatieplein op eRIC 2024

Lees verder

BMT installeert stationaire BMT-CAFS installatie in parkeergarage Amsterdam

Lees verder

BMT Fire & Rescue Benelux dealer voor FFS Big Flow systemen

Lees verder
lijn