post featured image
lijn

BMT introduceert X-Cat multifunctionele Brandweer en hulpverleningsrobot in Benelux

Multifunctionele robot met meer dan 10 verschillende modules voor blussing en verkenning, rookgasverdrijver, transport materialen, enz.

BMT Fire & Rescue is de exclusieve distributeur voor de Benelux voor de X-Cat Brandweerrobot.

De X-CAT is een compact modulair rups chassis dat kan worden gebruikt als een universeel platform voor ontelbare toepassingen. Voortdurende nieuwe en verdere ontwikkeling zorgt ervoor dat ook oplossingen kunnen worden geboden voor toekomstige nieuwe vereisten.

Door zijn uitstekende off-road eigenschappen is het de ideale partner voor hulpdiensten, vooral op moeilijke ondergronden en onder extreme omstandigheden waar je liever geen hulpverleners naar binnen stuurt.

content image leftcontent image right

De X-Cat is een multifunctionele robot voor Brandweer en hulpverleningsdiensten met meer dan 10 verschillende modules voor blussing, verkenning, rookgasverdrijver, transport materialen, enz.

Middels de eenvoudige en intuïtieve bediening en de mogelijkheid is de robot uit te breiden met maar liefst 4 camera’s en een (FLIR) warmtebeeldcamera voer je moeiteloos verkenningen uit zonder waardevolle brandweerlieden naar binnen te hoeven sturen en met een debiet tot maximaal 5000 l./min. heeft de X-Cat een bijzonder hoge slagkracht.

Video:

Een selectie van de modules:

content image leftcontent image right
content image leftcontent image right
content image leftcontent image right

Meer weten over dit product?

Martin Hulleman

Senior Product Manager

+ 31 412-695550

Actueel

BMT Innovatieplein op eRIC 2024

Lees verder

BMT installeert stationaire BMT-CAFS installatie in parkeergarage Amsterdam

Lees verder

BMT Fire & Rescue Benelux dealer voor FFS Big Flow systemen

Lees verder
lijn