post featured image
lijn

BMT & IFFS openen haar deuren op Zaterdag 7 Oktober

Beleef de bijzondere wereld van Brandweer- en veiligheidstechniek

Op zaterdag 7 oktober ben je van harte welkom op onze open dag, georganiseerd door BMT Fire & Rescue en onze zusterbedrijven IFFS Innovative Firefighting Solutions (locatie Oss) en VTN Veiligheidstechniek Nederland. We nodigen je uit om met ons de fascinerende wereld van (industriële) veiligheid en brand- en hulpverleningsvoertuigen te ontdekken.

Laat je verwonderen terwijl onze toegewijde medewerkers je meenemen op een boeiende reis door onze bedrijven. Ontdek ons state-of-the-art test- en kalibratielaboratorium voor gasdetectie, waar precisie en veiligheid samenkomen. Ontdek het vakmanschap in ons beschermende kleding atelier, waar we gaspakken en duikpakken onderhouden, keuren en repareren. En werp een blik in onze werkplaats, waar onder andere ademluchtunits en brandweer- en hulpverleningsvoertuigen worden vervaardigd.

Op ons buitenterrein wachten specialistische brandweervoertuigen op je om te bewonderen, en je kunt je blusvaardigheden testen op onze blusbaan. Ook aan de jongere bezoekers is gedacht, met genoeg vermaak voor de kinderen. En natuurlijk zorgen wij voor heerlijke hapjes en drankjes.

single-content-image

Details van het evenement:

Datum & Tijdstip: Zaterdag 7 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur

Locatie: BMT Fire & Rescue / IFFS Innovative Firefighting Solutions /  VTN Veiligheidstechniek Nederland
IJzerweg 67 5342 LX Oss

Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon langs en maak deel uit van deze inspirerende dag vol innovatie, beleving en veiligheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

 

Actueel

BMT & IFFS openen haar deuren op Zaterdag 7 Oktober

Lees verder

Opdrachtgunning Ademluchtwagen voor Veligheidsregio Brabant-Noord

Lees verder

BMT & IFFS verwelkomen Pierre Hobbelen als Servicecoördinator

Lees verder
lijn